Bli en bättre hockeyspelare på Sanda Hockeygymnasium

Vi i HV71:s damlag har tillsammans med klubben satt upp tuffa mål. Säsongen 2014/15 ska vi ta oss tillbaka till Riksserien och väl där ska vi i etablera HV71 Dam i högsta serien och varje säsong vara med och slåss om de ädla medaljerna! HV71 ska bli en av sveriges bästa föreningar.
- Damhockeyn växer i landet och det är en självklarhet att HV71 ska ha ett lag i högsta serien och i framtiden vara med och kämpa om SM-guldet, säger Peter Eklund, VD i HV71.

Målen är raka och tydliga i vart HV71 vill komma med verksameten. Vårt mål är att kunna representera i Riksserien samt etablera ett B-lag/utvecklingslag i södra Div.1 för att öka prestationen och utvecklingen.

För två år sedan byggdes två nya ishallar vägg i vägg med arenan och vi är nu uppe i fyra isytor. Till det fick vi även en skotthall, nyrenoverat gym och en idrottshall med bl.a. TRX, brottarmatta m.m. inom ishallens fyra väggar. Här finns alla möjligheter till att bli en framgångsrik ishockeyspelare!

Ett steg i rätt riktning är att återigen ha ett hockeygymnasie för tjejer. Sanda idrottsgymnasiet ligger på gångavstånd till Kinnarps Arena och har diverse olika idrottsutbildningar både på nationell och lokal nivå. Just för tjejer som vill gå hockeygymnasie hamnar under LIU-utbildning. Det innebär Lokal idrottsutbildning/utveckling och har 2 ispass/vecka inklusive teoripass. Här kan du läsa om program och utbildningar och vad skolan har att erbjuda dig, se hemsida sandauc.se

Intresseanmälan
Ett upplägg finns inom räckhåll men innan vi driver igenom vill vi först se oss om i Sverige om ett intresse att få utbilda sig via Sanda idrottsgymnasium och HV71.

Låter det intressent för Dig?
Gå in och gör en intresseanmälan på Sandas hemsida:
www.sandauc.se/166/sanda-idrottscentrum/idrotter-liu/anmalan-liu-ishockey.html
Vi behöver din anmälan senast den 16 januari 2015.

Vid frågor vänligen kontakta Sara Jakobsson, [email protected]

 

Copyright © 2012-2018 HV71

Telefon: 036-299 71 00

E-post: [email protected]

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB

HV71

Kinnarps Arena

554 54 Jönköping