RBK

HV71 krossade Rögle - seger med 7-0

2 februari 2017 21:46
#HVRBK

HV71 gjorde processen kort med Rögle under torsdagen när man vann med hela 7-0. Både Oscar Sundh och Martin Thörnberg blev tvåmålsskyttar i storsegern.

HV71 satte högsta fart från start och Rögle hade problem att hänga med. Det dröjde inte länge heller innan målen rasade in i rask takt. Andreas Borgman bombade in 1-0 i krysset, och bara minuten senare fixade Oscar Sundh 2-0 till hemmalaget.

Rögle hängde inte med till en början och redan efter tio minuters spel stod det 3-0 efter att Martin Thörnberg satt pucken på ett friläge.

HV71 mot Anders Lindbäck

Den andra perioden fortsatte i samma anda. HV71 pressade på mot Anders Lindbäck, och Rögle hade inte mycket att sätta emot. Det betalade också av sig för hemmalaget då både 4-0 och 5-0 kom i mittperioden via Martin Thörnberg och Christoffer Törngren.

Den tredje perioden blev mest en transportsträcka. HV71 ökade dock på till både 6-0 och 7-0 genom Oscar Sundh och Lias Andersson i matchen som var avgjord långt tidigare. Rögle var inte påkopplat denna kväll.

– Vi var inte förberedda till start och eftersom gav vi upp. Det var inte bra, sa en besviken Rögletränare Anders Eldebrink efter matchen.